
Mateusz Rosiak
SZEF KUCHNI
Pasjonat i miłośnik dobrego gotowania, Szef Kuchni młodego pokolenia. Swoją kuchnię opiera na modyfikacji i ewolucyjni smaków swojego dzieciństwa dopełnioną inspiracjami kuchni europejskiej. Cechuje go odwaga w łączeniu prostych smaków z nowoczesną kuchnią. Ciągłe poszukiwanie nowych rozwiązań i zdobywanie oświadczenia w prestiżowych hotelach pozwoliło mu na stworzenie wyjątkowej, autorskiej kuchni, nagradzanej przez inspektorów Gault&Millau. Jego cel to poszerzanie świadomości na temat spożywanych posiłków oraz dostarczanie niezwykłych doświadczeń związanych ze zmiennością pór roku.

Akeksandra Praszczyk
DIETETYK
Dietetyczka, terapeutka medycyny chińskiej, akupunkturzystka. Absolwentka Wydziału Zootechniki Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Poradnictwem dietetycznym zajmuje się od 15 lat, swoją wiedzę ugruntowała wieloletnią współpracą w renomowanych gabinetach lekarskich. Specjalizuje się w zakażeniach mikrobiologicznych i parazytologicznych oraz powszechnych obecnie alergiach pokarmowych. W swoim holistycznym podejściu do odżywiania stawia na indywidualność i dopasowanie diety w zależności od rodzaju schorzenia – ze szczególnym uwzględnieniem chorób neurogennych. Posiada certyfikat Analizy Pierwiastkowej Włosa wydany przez firmę Biomol, a także unikalny certyfikat konsultanta programu LEAP. Organizuje warsztaty kulinarne, gdzie w praktyce można się przekonać, że dieta eliminacyjna może być bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu.
NAPISZ DO NAS
Prawdziwe jedzenie to nie tylko hasło, którą odzwierciedla filozofię naszego działania ale przede wszystkim to określenie, które definiuje sposób w jaki podchodzimy do przygotowywania posiłków naszym klientom. To również odzwierciedlenie naszej pasji do gotowania, która kryje się za tym hasłem definiując jakość i zaangażowanie naszego zespołu do tego, co kochamy.